search

Friday, 15 March 2019

New Cement Price List of State Wise in India 2019 | Rate List

Cement price list in India and their states. Today many Cement companies have been established in India. Like Ambuja, JK, Madras, India Cements, Sanghi Industries, Dalmia Cement (Bharat) Limited. ITD Cementation India, Dalmia Cement Bharat etc. All are selling their products in the market and the people have also come to believe in them. That.s way we have brought for you all the new cement rate list in India. Here you get rate list of cement according to your state. Find the best cement for your home.


ACC Cement Price
S.no Cement Name Weight Price Material Type
1 ACC Cement / एसीसी सीमेंट 50kg 320 RS. PPC Cement
2 ACC Cement / एसीसी सीमेंट 50kg 300 Rs. OPC Cement
3 ACC Grade Cement / एसीसी ग्रेड सीमेंट 50kg 330 Rs. OPC Cement
4 ACC Gold Cement / एसीसी गोल्ड सीमेंट 50kg 360 Rs. OPC Cement
5 ACC 43 Grade Cement / एसीसी 43 ग्रेड सीमेंट 50kg 375 Rs. OPC Cement
6 ACC Suraksha / एसीसी सुरक्षा 50kg 385 Rs. OPC Cement
7 Acc Concrete Plus Cement / Acc कंक्रीट प्लस सीमेंट 50kg 340 Rs. OPC Cement
8 ACC Gold Waterproofing Cement / एसीसी गोल्ड वॉटरप्रूफिंग सीमेंट 50kg 360 Rs. OPC Cement
9 ACC HPC Cement / एसीसी एचपीसी सीमेंट 50kg 350 Rs. OPC Cement
10 ACC Concrete+ Cement 50 Kg / एसीसी कंक्रीट + सीमेंट 50 किलोग्राम 50kg 370 Rs. PPC Cement
Ambuja Cement Price / अंबुजा सीमेंट प्राइस
1 Ambuja / अंबुजा सीमेंट 50kg 245 RS. PPC Cement
2 Ambuja / अंबुजा सीमेंट 50kg 250 Rs. OPC-53 BULK
3 Ambuja / अंबुजा सीमेंट 50kg 250 Rs. OPC-53
4 Ambuja Plus Roof Special Cement / अंबुजा प्लस रूफ स्पेशल सीमेंट 50kg 348 Rs. General High Grade
Bangur Cement Price / बांगुर सीमेंट प्राइस
1 Bangur Cement / बांगुर सीमेंट 50kg 285 Rs. PPC Cement
Bharthi Cement / भारती सीमेंट
1 Bharthi Cement / भारती सीमेंट 50kg 400 Rs. OPC Cement
2 Bharthi Cement / भारती सीमेंट 50kg 395 Rs. PPC Cement
3 Bharathi Grade Cement 43 / भारती ग्रेड सीमेंट 43 50kg 355 Rs. OPC Cement
4 Bharathi Cement 53 / भारती सीमेंट 53 50kg 330 Rs. OPC Cement
Binani cement price / बिनानी सीमेंट प्राइस
1 Binani Cement / बिनानी सीमेंट 50kg 325 Rs. OPC Cement
2 Binani Cement / बिनानी सीमेंट 50kg 290 Rs. PPC Cement
Birla Cement Price / बिरला सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Birla Gold Premium Cement / बिड़ला गोल्ड प्रीमियम सीमेंट 50kg 350 Rs. PPC Cement
3 Birla A1 Cement / बिरला A1 सीमेंट 50kg 320 Rs. OPC Cement
4 Birla Super Cement / बिड़ला सुपर सीमेंट 50kg 385 Rs. OPC Cement
5 BIRLA WHITE CEMENT / बिरला सफेद सीमेंट 50kg 590 Rs. White Cement
6 Birla Gold Cement / बिड़ला गोल्ड सीमेंट 50kg 240 Rs. OPC Cement
7 Birla Gold PPC Cement / बिड़ला गोल्ड पीपीसी सीमेंट 50kg 296 Rs. PPC Cement
8 Birla Samrat Cement / बिड़ला सम्राट सीमेंट 50kg 310 Rs. PPC Cement
9 Birla Shakti Cement / बिड़ला शक्ति सीमेंट 50kg 262 Rs. OPC Cement
Chettinad Cement Price / चेट्टीनाड सीमेंट प्राइस
         
1 Chettinad cement / चेट्टीनाड सीमेंट 50kg 405 Rs. PPC Cement
2 Chettinad OPC-53 cement / चेट्टीनाड ओपीसी -53 सीमेंट 50kg 250 Rs. OPC Cement
Coromandel Cement Price / कोरोमंडल सीमेंट प्राइस
1 Coromandel King Cement / कोरोमंडल किंग सीमेंट 50kg 380 Rs. OPC Cement
2 Coromandel King Cement / कोरोमंडल किंग सीमेंट 50kg 283 Rs. PPC Cement
3 Coromandel Cement OPC 53 Grade / कोरोमंडल सीमेंट ओपीसी 53 ग्रेड 50kg 235 Rs. PPC Cement
Dalmia Cement price / डालमिया सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Dalmia Cement / डालमिया सीमेंट 50kg 410 Rs. PPC Cement
3 Dalmia Cement / डालमिया सीमेंट 50kg 420 Rs. OPC Cement
Hathi cement Price / हाथी सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Hathi Cement / हाथी सीमेंट 50kg 285 Rs. OPC Cement
3 Hathi Cement / हाथी सीमेंट 50kg 242 Rs. PPC Cement
JK Laxmi Cement / जे लक्ष्मी सीमेंट
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 JK Laxmi Cement / जेके लक्ष्मी सीमेंट 50kg 285 Rs. OPC Cement
3 Jk lakshmi / जे लक्ष्मी 50kg 255 Rs. PPC Cement
4 JK White Cement / जेके व्हाइट सीमेंट 50 820 Rs. PPC Cement
5 J.K. Super Cement / जे.के. सुपर सीमेंट 50kg 210 Rs. PPC Cement
6 J.K. Super Cement / जे.के. सुपर सीमेंट 50kg 215 Rs. OPC Cement
7 JK Laxmi Pro Cement / जेके लक्ष्मी प्रो सीमेंट 50 260 Rs. Grade 43 Cement
8 J.k Laxmi Cement-PPC / जे। लक्ष्मी सीमेंट-पीपीसी 50kg 285 Rs. PPC Cement
Penna cement Price / पेना सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Penna Cement / पेन्ना सीमेंट 50kg 258 Rs. PPC Cement
3 Penna Cement / पेन्ना सीमेंट 50kg 268 Rs. OPC Cement
Jaypee Cement / जेपी सीमेंट
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Jaypee Cement / जेपी सीमेंट 50kg 273 Rs. PPC Cement
3 Jaypee Cement / जेपी सीमेंट 50kg 310 Rs. PPC Cement
Ultratech Cement Price / अल्ट्राटेक सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Ultratech Cement / अल्ट्राटेक सीमेंट 50kg 285 Rs. OPC Cement
3 Ultratech Cement / अल्ट्राटेक सीमेंट 50kg 310 Rs. PPC Cement
4 Ultratec Cement OPC 53 Grade / अल्ट्राटेक सीमेंट ओपीसी 53 ग्रेड 50kg 325 Rs. OPC Cement
5 Ultratech Readiplast Powder / अल्ट्राटेक रेडीप्लास्ट पाउडर 50kg 650 Rs. HDPE Cement
6 Ultratech Super Cement / अल्ट्राटेक सुपर सीमेंट 50kg 300 Rs. OPC Cement
7 Ultratech Construction Cement / अल्ट्राटेक निर्माण सीमेंट 50kg 300 Rs. OPC Cement
Shree Ultra cement Price / श्री अल्ट्रा सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Shree ultra cement / श्री अल्ट्रा सीमेंट 50kg 285 Rs. PPC Cement
3 Shree ultra cement / श्री अल्ट्रा सीमेंट 50kg 300 Rs. OPC Cement
4 Shree Ultra Red-Oxide / श्री अल्ट्रा रेड-ऑक्साइड 50kg 305 Rs. PPC Cement
Priya cement price / प्रिया सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Priya Cement / प्रिया सीमेंट 50kg 395 Rs. PPC Cement
3 Priya Cement / प्रिया सीमेंट 50kg 394 Rs. OPC Cement
Ramco Cement Price  
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Ramco Cement / रामको सीमेंट 50kg 320 Rs. PPC Cement
3 Ramco Cement / रामको सीमेंट 50kg 315 Rs. OPC Cement
Siddhi Cement Price / सिद्धि सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 Siddhi Cement / सिद्धि सीमेंट 50kg 285 Rs. PPC Cement
3 Siddhi Cement / सिद्धि सीमेंट 50kg 285 Rs. OPC Cement
KCP Cement price  / केसीपी सीमेंट प्राइस
1 Cement Name / सीमेंट नेम Weight Price Material Type
2 KCP Cement / केसीपी सीमेंट 50kg 375 Rs. OPC Cement
Others Cement Price / अदर सीमेंट नेम
1 Lion Cement / सिंह सीमेंट 50kg 265 Rs. OPC Cement
2 Nirmax CEMENT / निर्मक्स सीमेंट 50kg 245 Rs. PPC Cement
3 Sanghi Cement / सांघी सीमेंट 50kg 282 Rs. OPC Cement
4 TNPL CEMENT / टंपल सीमेंट 50kg 340 Rs. PPC Cement
5 Lafarge Cement / लाफार्ज सीमेंट 50kg 310 Rs. PPC Cement
6 Zuari Cement / ज़ुअरी सीमेंट 50kg 360 Rs. OPC Cement
7 Nagarjuna Cement / नागार्जुन सीमेंट 50kg 340 Rs. OPC Cement
8 Mycem Cement / मैसम सीमेंट 50kg 305 Rs. PPC Cement
9 Prism Cement / प्रिज्म सीमेंट 50kg 295 Rs. PPC Cement
10 Maha Shakthi Cement / महा शक्ति सीमेंट 50kg 362 Rs. PPC Cement
11 Wonder Cement / वंडर सीमेंट 50kg 287 Rs. PPC Cement
12 Reliance Cement / रिलायंस सीमेंट 50kg 310 Rs. PPC Cement
13 Deccan Cement / डेक्कन सीमेंट 50kg 325 Rs. OPC Cement
14 Aadi Cement / आबि सीमेंट 50kg 165 Rs. PPC Cement

No comments:

Post a Comment